Skip to main content

Asiakkaidemme antamaa palautetta – Niken Muuttopalvelu

Koska asiakkaamme ovat meille tärkeitä

Palauteet ovat meille tärkeitä! Haluamme koko ajan kehittää palvelumme laatua sekä asiakkaidemme saamaa kokemusta.

Anna meille palautetta!

”Asiat meni vallan vaivattomasti. Erityisesti sovittuna niinkin nopealla aikataululla, kun toinen muuttofirma perui muuton edellisenä päivänä. Onneksi Niken muuttopalvelu oli tilaa vielä seuraavalle päivälle.”

– Sami Remes, toukokuu 2020

 

”Muutto sujui kivuttomasti ja reippaasti, kiitos ystävällisten ja mukavien muuttomiehien. Aikataulu, hinnoittelu ja kaikki muu muuttoon liittyvä sujui kuten sovittu. Tämän helpommin ei olisi voinut muutto enää sujua! Lämmin kiitos 🙌”

– Emilia Viljanen, toukokuu 2020

 

”Olipa kyllä ripeää ja täsmällistä toimintaa. Homma hoitui just niinku sovittiin. Hintakaan ei todellakaan hirvittänyt. Loppu mun kohdalla talkoilut nyt.”

– Veera Hakanperä, huhtikuu 2020

 

”Muuttomiehet hoitivat muuttomme hienosti ja mallikkaasti! Erittäin ammattitaitoista ja hyvää palvelua! Haastavatkin huonekalut hoituivat 10 krs. perille. Hienoa työtä! Jatkakaa samaan malliin. Tulen suosittelemaan palveluanne erittäin lämpimästi!”

– Taina Sipovaara-Sirviö, maaliskuu 2020

 

”Muutto Helsingistä Tampereelle onnistui yli odotusteni Santerin ja Joonaksen kanssa! He olivat ammattitaitoisia, avuliaita ja hyvällä fiiliksellä työssään! Vahva suositus!”

– Marita Wessman, helmikuu 2020

 

”Todella mahtavasti sujui muutto. Suosittelen lämpimästi. Todella osaavat muuttomiehet.”

– Teija Mäntylä, tamiikuu 2020

 

”Mahtavat muuttopojat! Asenne ihan kymppi!”

– Sanna Saariaho, joulukuu 2019

 

”Sohvan kuljetus onnistui Niken muuttopalvelusta nopealla aikataululla ja superystävällisellä palvelulla! Erityiskiitos Nikolle! Lämpimästi suosittelen kysymään tarjousta ammattilaisilta, tavaroiden siirtely on tekniikkalaji!”

– Kristiina Altti Hämäläinen, joulukuu 2019

 

”Toimiston muutto Hämeenlinnasta Kangasalle sujui todella mallikkaasti, rennoissa ja iloisissa fiiliksissä painavista kalusteista huolimatta. Todella ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Suosittelen!”

– Satu Laurell, joulukuu 2019

”Muutto Savosta Pirkanmaalle sujui erinomaisesti! Muuttomiehet olivat todella ammattitaitoisia ja mukavia. Hinta oli edullinen. Suosittelemme tätä firmaa kaikille!”

– Juha Niukkanen, marraskuu 2019

 

”Suosittelen ehdottomasti, muutto sujui täydellisesti. 6/5”

– Johanna Pusa, syyskuu 2019

 

”Muutto sujui reilusti odotettua paremmin. Harvinaisen fiksut ja reippaat muuttomiehet, mukavia ja tekivät töitä ilman ylimääräisiä taukoja. Vaikka päivä venyi pidemmäksi, ei hymy hyytynyt. Tehokasta ja arvostettavaa toimintaa. Kiitos!”

– Eija Rantala, syyskuu 2019

 

”Sohva painoi ihan perkeleesti, mutta jätkät suoriutui hienosti. Täydet pisteet ja kiitokset hyvästä ja ystävällisestä palvelusta!

Suosittelen Niken muuttopalvelua ja tulemme heidän palveluita käyttämään jatkossakin.”

– Juha Puusniekka, elokuu 2019

 

”Niken muuttopalvelun kautta otettiin muutto tälle viikonlopulle. Muutto sujui hyvin ja kaksi reipasta nuorta miestä hoiti muuton mallikkaasti. Aikataulut yms. Piti kutinsa. Kiitos.”

– Kati Heikkonen, heinäkuu 2019

 

”Suosittelen. Kiitettävä ja reipas palvelu. Suosittelen kavereillekin ja jatkossa jos tarvetta muuttopalvelulle ei tarvi etsiä mistä palvelu otetaan. Kiitos 👍”

– Tytti Meriläinen, heinäkuu 2019

 

”Lämmin suositus Niken Muuttopalvelulle.”

– Tiina Huovinen, heinäkuu 2019

 

”Todella mukavat muuttomiehet. Meillä oli iso muutto, neljä miestä teki hommia klo 9-18 ja hymy irtosi vielä loppumetreilläkin. Suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat muuttoon apua.”

– Tanja Asikainen, toukokuu 2019

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö