Pakettiauton vuokraus – Tampere

Vuokraamme pakettiautoa kiinteään vuorokausihintaan 140 euroa. Voit ajaa vuokra-autolla ilman kilometrirajaa Suomen rajojen sisäpuolella.

Soita meille ja kerro koska haluat vuokrata pakettiautomme. Pakettiauton vuorokausihinta 24h, on 140 euroa. Mikäli vuokraus on useamman päivän tai viikkoja, kysy hintaa. Neuvottele hinnasta myös, mikäli vuokra-aika on lyhyt. Aina saa soittaa ja kysyä. Me vastaamme!

Pakettiauton tiedot nouto ja palautus

Pakettiauto, Renault Master 17m3 tavaratila.
Vakiovarusteena nokkakärryt.

Vuokra-autot ovat manuaalivaihteisia ja käyttävät diesel -polttoainetta.

Nouto ja palautus

Pakettiauto on 10 km päässä Tampereen keskustasta ja helpon ajomatkan päässä. Henkilöautosi voit jättää vuokrauksen ajaksi odottamaan. Pakettiauto noudetaan ja palautetaan osoitteesta Hyllilänkatu 1, 33730 Tampere. Katso kartalta>>

Maksun voi suorittaa helposti käteisellä, kun noudat auton. Samalla otamme kuittauksen sopimukseen.
Lue myös alla olevat vuokrausehdot.

PAKETTIAUTON VUOKRAUSEHDOT

  1. PAKETTIAUTON VUOKRAUSSOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Vaatimuksena on Suomessa voimassa oleva B -ajokortti ja riittävä ajotaito. Vuokrasopimus syntyy varauksen yhteydessä.

  1. PAKETTIAUTON VUOKRAN MAKSU

Vuokra maksetaan käteisellä, kun auto luovutetaan.

  1. POLTTOAINEEN TANKKAUS AUTOON

Ajoneuvo on luovutettaessa tankki täynnä ja se palautetaan täyteen tankattuna. Polttoaineen hinta ei sisälly vuokraukseen. Auto on tankattava ennen, kun se palautetaan lähimmällä huoltoasemalla. Muutoin tankkauksesta laskutetaan erikseen ja laskutuslisä 15€.

  1. VAKUUTUS VAHINGON SATTUESSA

Omavastuu vahingon sattuessa on 2000€.

  1. VUOKRAAJAN VASTUU

Autoa ei saa jättää pysäköidyksi lukitsematta ovia. Vuokraaja on aina vastuussa, vaikka autoa ajaisi toinen henkilö. Sakot ja pysäköintivirhemaksut jäävät vuokraajan maksettavaksi.

  1. VUOKRAAMON VASTUU

Vuokraamo ei korvaa kustannuksia, jotka johtuvat vuokra-autoon tulleesta teknisestä viasta. Mikäli autoon tullut tekninen vika, joka ei johdu asiakkaan omasta huolimattomuudesta, estää ajoneuvon ajamisen, asiakkaan on soitettava vuokraamon päivystyspuhelimeen ja selvitettävä asia.

Mikäli ajoneuvoa ei saada takaisin liikenteeseen ja ajokuntoon, kauppa puretaan. Näissä tapauksissa vuokraamo palauttaa vuokrasumman tältä päivältä ja jäljellä olevien päivien vuokra. Suurempaa korvaus velvollisuutta vuokraamolla ei ole.

  1. MUUT SOPIMUSEHDOT

Hinnastossa mainittu päivähinta on kalenteripäivä (ei vapaavalintaiset 24 tuntia).

Autoa ei saa viedä maasta pois. Jos palautus myöhästyy, voimme veloittaa 30 € tunnilta.

Varauksen voi perua viimeistään 2 vrk ennen sovittua vuokrausaikaa. Peruuttamattomasta varauksesta voimme periä sovitun vuokrahinnan.

Vuokraajalta odotamme siisteyttä ja huolellisuutta auton käytössä. Normaalista käytöstä suuremmat likaantumiset autossa vuokraaja on velvollinen puhdistamaan. Muussa tapauksessa siivouskulut veloitetaan vuokraajalta.

Turvallisia kilometrejä!