Skip to main content

Muutto Pirkkalassa – Niken Muuttopalvelu

Elämäsi helpoin muutto

Muutto paikasta toiseen voi olla pitkä ja stressaava projekti, jossa ei riitä aika eivätkä kädet. Ratkaisu on muuttopalvelu, joka tulee muuttopäivänä kantamaan raskaat huonekalut autoon ja viemään ne perille asti uuteen kotiin.

Niken Muuttopalvelu Pirkkala toteuttaa elämäsi helpoimman muuton. Meidän muuttolaatikkoihimme tavarat on helppo pakata, meidän muuttomiehemme jaksavat niitä kantaa ja meidän muuttoautossamme ne kulkevat kätevästi ja vakuutettuina.

Huolehdimme paikallismuutoista Pirkkalassa sekä Tampereen lähiseuduilla. Myös meno-paluumuutot kaikkialle Suomeen hoituvat!

Muuttopalvelu apunasi

Niken Muuttopalvelu Pirkkala tarjoaa:

  • Suunnitteluapua kodin tai yrityksen muuttoon
  • Muuttolaatikot tavaroiden pakkaamiseen
  • Muuttomiehet kaiken kantamiseen
  • Muuttoauton kuorman siirtämiseen

Halutessasi voit myös olla itse kantoapuna tai vuokrata meiltä pakettiauton. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Me kyllä vastaamme mielellämme.

Yksilöllinen muutto Pirkkalassa

Hyvin suunniteltu muutto käy kaikkein helpoimmin, nopeimmin ja edullisimmin. Pyydä meiltä apua jo suunnitteluvaiheessa! Autamme miettimään, miten arvokkaat esineet kannattaa pakata ja miten esimerkiksi piano saadaan kulkemaan.

Räätälöimme muuttopalveluita yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksille, joiden muutot kykenemme hoitamaan työnteon keskeytymättä. Yrityksen muutto voidaan hoitaa esimerkiksi ilta-aikaan.

 

Jokainen muutto on erilainen

On reilua pyytää arvio muuton hinnasta. Se onnistuu esimerkiksi lähettämällä valokuva tai video.

Suuremmissa muutoissa tulemme aina käymään ensin!

 

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö